Terug naar nieuws

Valkering & Co. begeleidt Rijsterborgh Vastgoed B.V. bij verlenging contract aan Stichting Arkin

Rijsterborgh Vastgoed B.V. heeft de verhuur van een kantoorruimte in gebouw “Berkenstaete” te Amersfoort verlengt aan Stichting Arkin. Het betreft een meerjarige verlenging voor een kantoorruimte van 2.071 m².

“Berkenstaete” is een fraai, gerenoveerd kantoorgebouw dat gelegen is aan de Berkenweg 7 te Amersfoort. Het station Amersfoort CS ligt op steenworpafstand en ook is er een goede aansluiting met knooppunt “Hoevelaken”, waardoor er goede verbindingen met alle delen van het land zijn. Mede hierdoor bevindt “Berkenstaete” zich op een populaire locatie. Het kantoorgebouw is volledig en meerjarig verhuurd. In de directe omgeving bevinden zich grote bedrijven zoals Friesland Campina, Nederlands Dagblad en KPN.

Rijsterborgh Vastgoed werd tijdens deze transactie bijgestaan door Valkering & Co. Real Estate en Stichting Arkin door Colliers International.

Lees meer