Terug naar nieuws

Valkering & Co heeft Rijsterborgh Vastgoed geadviseerd bij de aankoop van een ontwikkelingslocatie in Amstelveen

Rijsterborgh Vastgoed

Rijsterborgh Vastgoed heeft een ontwikkelingslocatie met een kaveloppervlakte van 28.700 m² overgenomen van Heijmans Vastgoed / De Maese. Het terrein, de voormalige “Kruitfabriek” in Amstelveen, is direct gelegen aan de Rijksweg A9 en grenst aan het bestaande kantorencomplex “Commerce Parc”. Dit kantorencomplex van circa 22.500 m² is reeds in bezit van Rijsterborgh Vastgoed. De ontwikkelingslocatie is verdeeld over 3 kavels van respectievelijk 15.105 m², 7.840 m² en 5.755 m².

Rijsterborgh zal in goede samenspraak met de Gemeente Amstelveen de locatie verder ontwikkelen naar een plek waar werk en ontspanning samenkomen en waarbij duurzaamheid, gezondheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Op deze locatie kan minimaal 40.000 m² ontwikkeld worden in diverse concepten en functies.

Commerce Parc Amstelveen

Commerce Parc is een modern en internationaal georiënteerde kantoorlocatie in de Metropoolregio Amsterdam. Commerce Parc is direct toegankelijk en zichtbaar vanaf de snelweg A9. Veel verschillende Nederlandse en internationale bedrijven, zoals Gfk, Bestseller Wholesale, LG, BDO en HP hebben Commerce Parc als vestigingslocatie gekozen.

Valkering & Co. adviseerde de koper Rijsterborgh Vastgoed bij deze transactie.

Lees meer