Terug naar nieuws

Valkering & Co. begeleidt Rijsterborgh Vastgoed B.V. bij verhuur kantoorruimte aan Flynth in Arnhem

Valkering & Co. heeft, in samenwerking met Cushman & Wakefield, Rijsterborgh Vastgoed B.V. begeleid bij het afsluiten van een huurovereenkomst met Flynth in het energiezuinige kantoorgebouw Rijnpoort.

In mei 2022 neemt Flynth haar intrek in Rijnpoort, gelegen aan de Groningersingel 1 in Arnhem. Flynth zal 2.500 m² kantoorruimte huren in het complex van 10 verdieping. De locatie is optimaal bereikbaar met het OV, met de auto via de nabije A325 en met de fiets door de aansluiting op de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen. Daarnaast biedt Rijnpoort een prachtig uitzicht over de stad en de natuur die Arnhem te bieden heeft. 

Flynth heeft gekozen voor deze locatie om haar medewerkers ruimte en flexibiliteit te bieden om zowel thuis als op kantoor te werken. 

Deze moderne locatie met centrale ligging in Arnhem geeft Flynth de ruimte voor ontmoetingen tussen onze medewerkers en klanten. Hier staat flexibel werken in een duurzame omgeving centraal.”, aldus Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur van Flynth.

Rijnpoort is eigendom van Fazantenhof Kantoren B.V. welke onderdeel uitmaakt van Rijsterborgh Vastgoed B.V. 

Flynth werd werd bij de transactie begeleid door IJsselinvest B.V. 


Over Flynth

Flynth is Nederlandsgrootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst. Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

Lees meer