Terug naar nieuws

Valkering & Co begeleidt Rijsterborgh Vastgoed bij afsluiten nieuwe huurovereenkomsten in Amsterdam

Valkering & Co begeleidt Rijsterborgh Vastgoed

Valkering & Co heeft Rijsterborgh Vastgoed begeleid bij het afsluiten van meerjarige huurovereenkomsten met OPEN Development B.V.  en Joosten Advocaten B.V. voor in het kantoorgebouw gelegen op de Noordhollandsestraat 71 in Amsterdam.

De totale metrage van deze transacties bedraagt 1.500 m². Het kantoorgebouw Noordhollandstaete is een zeer representatief en vrijstaand kantoorgebouw op loopafstand van de Beneluxbaan in de Amsterdamse wijk Buitenveldert. Het beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein (36 plaatsen) en is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Het gebouw is erg overzichtelijk en bestaat uit drie kantoorverdiepingen met een centrale receptie op de begane grond.​

Lees meer