Terug naar nieuws

Op initiatie van Valkering & Co. heeft Rijsterborgh Vastgoed woontoren Bankrasstaete herontwikkeld

bankrasstaete amstelveen valkering & co aanbod

Valkering & Co heeft in samenspraak met Rijsterborgh Vastgoed het plan opgezet voor herontwikkeling van een kantoortoren aan de Bankrashof in Amstelveen naar een nieuwe woontoren met 88 woonappartementen.

De voormalige woontoren aan Bankrashof 3 is gesloopt en wordt vervangen door een woontoren van ca. 70 meter hoog, waardoor het de hoogste woontoren van Amstelveen zal worden. Daarin zullen ongeveer 88 huurappartementen worden gehuisvest en in de plint op de begane grond wordt winkelruimte voor maximaal 980 m² gecreëerd.

De ontwikkeling vindt plaats bij winkelcentrum Bankrashof, gelegen in de wijk Bankras-Zuid, in het gebied dat wordt omsloten door aan de westzijde het winkelcentrum Bankrashof, aan de noordzijde de Oranjebaan en aan de zuid-oostzijde de Traviatastraat.

De bouw is naar verwachting in de zomer van 2021 gereed. Meer informatie over dit project is te vinden op bankrasstaete.nl.

Lees meer