Terug naar nieuws

Valkering & Co. adviseert bij verhuur kantoorgebouw Telegraphe

Eco Services B.V. en The Audit Generation B.V. hebben een meerjarige huurovereenkomst getekend in kantoorgebouw Telegraphe, onderdeel van het complex Mountain Offices. Samen met de komst van Broadhorizon B.V. begin dit jaar is ruim 2.700 m² verhuurd.

Mountain Offices

Onder de rook van Utrecht ligt op een prachtige zichtlocatie het kantoren complex Mountain Offices. In het vlakke landschap rijzen de gebouwen op als 5 bergen. De directe ligging aan de rijksweg A12 maakt deze locatie tot een uitstekend bereikbare vestigingslocatie met vele mogelijkheden. De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen een kwartier het centrum van Utrecht te bereiken en bent u binnen 45 minuten in Amsterdam of Rotterdam. Het complex bestaat uit 5 kantoorgebouwen met elk een eigen karakter, metrage en mogelijkheden.

De vijf kantoren hebben allen een eigen naam; Tourmalet, Ventoux, Madeleine, Télégraphe en de Galibier. Het totale vloeroppervlak van de gebouwen is ca. 20.500 m². Er zijn verschillende vloeren beschikbaar variërend in grote. De mogelijkheden zijn dan ook talrijk. Zo is er al kantooruimte vanaf ca. 250 m² beschikbaar.

Verhuurder Rijsterborgh Vastgoed B.V. werd bij deze transacties bijgestaan door het makelaars team bestaande uit Valkering&Co, Ans de wijn en Molenbeek Makelaars.

Lees meer